pallarinte

Jag pallar inte blogga på den här bloggen.
Kul att ni har tittat på den här bloggen sen maj! hejdå! Men besök min andra blogg gärna!!!!!!
// Fiinapiina♥♥♥


Pusssssssssssssw.

Förlåt att jag inte gjort något inlägg,
som jag sa att jag skulle göra, eller sa jag att jag skulle blogga eller?! ;p Men jag har iallafall varit i skolan idag. Det var ganska tråkigt. Vi hade ''brändboll'' som idrott-sak idag, vårat lag vann. Vi hade 51 poäng, och dem andra typ.. 45. Och sen var det NO dags. och nu ska jag sluta att blogga för nu ska jag göra klart min SVENSKA läxa till imorgon. ååååh. kommer inte hinna göra den, DESPARAT!!! Och jag ska äta pannkakor idag. Och sen ska jag på fotbollsträning, på min favoritfotbollsplan: Hagaskolan. :D Vet inte  varför det är min favoritplan, känner bara att det är min hemmaplats. Hahahhahahahhhahaha.

O-M-G!


Idrottsdag!

Hejsan bloggläsare!

Idag har vi idrottsdag, vi ska ta med oss matsäck & vi ska till åva gymnastikiym (staving???). Vi kommer vara där till 13:00. Sen ska vi till skolan igen. Väntar på Alexandra ska komma hit. Vi MÅSTE vara i skolan kl. 8:00. Annars åker dom utan oss.... aja, bloggar mer när jag kommer hem. Puss!!!! Förlåt för videon kunde inte ladda över, men idag tror jag att det går. Puss!

Jag kopeira det här på min andra blogg, det e samma text.


Har en ny blogg!

I have a new blog read and. Http://fiinapiida.blogg.se....


Förlåt!!!

Jag e hemskt ledsen att jag inte bloggar på länge, haft annat för mig. Men nu är jag här. Nästa inlägg kommer det dagens video. Puss.:D


Dagens video.



Medvarande:
Linn. W
Alexandra
Frida


Godmorgon! :)


Shue alla läsare!

Idag börjar jag 9. Så jag vaknade typ vid 6:45. Jag ska sparkcykla till skolan. vi köpte en igår, det var jättelänge sen jag åkte på en sparkcykel. Ska nog ringa Alexandra eller Linn. Fråga om dom vill också sparkcykla med mig! :) aja, ska äta min frukost nu, puss!

Kanske bloggar efter det!♥


Ang. mitt bloggande just nu.

Jag har ju tagit bort min ''bloggpaus'' och jag tänkte satsa lite mer på den, så att jag får tillbaks mina läsare. Men jag bloggar fortfarande lite då&då hära. Men mest på Finabella. ;). Och jag har precis gått upp, eller jag har varit uppe en stund, men ändå.:p Nu ska jag lyssna på musik. Puss.♥

Finaste.<3 


Skitdåligt bloggande.

Men jag har inte haft tid, jag har seriöst varit upptagen hela helgen,och hela vecka tillochmed! Och jag ville bara säga att jag har börjat blogga på Finabella igen. ;) Så nu kan ni gå in där oxå och läsa. Jag kommer blogga lika ofta på den som jag gjorde för någon månad sen, altså ganska mycket.^^  Sandra har kommit hem från Isabella's land oxå.♥

Mina ögon.©


:)

Tja!
Har varit på jossans ridning, det var kul! mina älsklingshästar är rufys, diana & she-ra. Dom var jättesöta, linn var också med. Vi fick skus av jossans pappa. Ellen går också på den ridningen.

Dagens video.


Låtar:
Usher - OMG
Taylor Stift - You belong with me
Justin bieber - Baby.

Medvarande:
Linn
Frida
Elin


Tjatja. Och sry.

För sääääääääääämst update. Men iaf. Idag har jag spelat fotbollsmatch. Bästavännen hänkade och kollade. Vi vann med 4-1, de var jättelätta att ta. Anledningen till att ''jag släppte in'' målet var att de inte markerade tillräckligt mycket. Men vi vann ändå. Sen köpte jag och pappa bulle&Saft. Sen åkte jag Pappa och aurora hem, och sen gick jag och Roooooora till Raman och bada i 15 minuter. Typ, sen cyklade vi hem igen. En jätterolig lyckad dag. ^^

Damn.. Hatar dina oseriösa bilder.


pallaruuuuh inteeeeeeeee ^^

e så jävla trött! pallar inte blogga mer än idag! bloggar mer imorgon hejdå!
/ FriidaPiida '


sött


Grymt bra kille & han e jättegullig!


Dagens video.



Låtar:
Jason derulo - i'm my head
En annan låt som jag inte vad den heter.
Medvarandre:
Linn
Marie
Björn
Frida


Biiilder ♥


Sputinc sötnos!

Linn rider på sötnosen! ;)

Brasse, stallets älsta häst!!

Sötnosen & Linn.

Dagens outfit:

Tröja: 99:- gina
Byxor: 199:- H&M
Shorts: 149:- H&M

Dagens klipp kommer i nästa inlägg, puss!


Kanske.

Nu ska jag dra till linn & sova över där. Kommer nog blogga lite där också. Vi skia grilla muchmelows (stavning??)
Har precis ätit, håller på att packa. Puss! kommer ta kort & så lite på ozzy & osv. Aja, nu drar jag. kissies!<3


Ska bada.

Ska bada, mamma skulle följa med. Linn & Alexandra har hämtat sina bikinis. bloggar mer efter jag har varit där. puss!


Vill!!!!!!

Vill bada nu!! ska fråga pappa om vi får bada i ängsan med kompisar! puss. Får inte vara där själv.:( byebye♥


Dagens video.



Medvarande:
Linn
Alexandra
Frida


Härmar Sandra

Nu ska jag härma sandra med att dagens video nr 2. Är det okej?:)


Too the school.

Ska dra till skolan nuh, vill komma tidigt. Puss! ;)


Gudmugron!


Haha, så här ser jag ut ;)
Shuehej bloggen!
Vakna tidigt idag vettu. Tvärtomdag idag. Kommer bli så himla kul! Jag är kille :P. Jag heter Fredrik ;D. haha, Alexandra heter: Alexander Och Maria heter: Martin. Sen vet jag inte mera! aja, ska ta kort & så. Aja, har ingenting att blogga om. Puss!


nope

Pallar inte blogga mer för idag, skola imorgon. Hejdå. Puss!


Bilderna som ni ville se!


Mina fötter (y)

Älskl (a''

Jossan & Alexandra

Sötnos !

Jag

Ankor.

Mina fötter :)

Föreviigt syster!§§

Jag.

Här kommer dagens video.

Menade hela klassen xp
Pappa nyser vid 1.43 & 1.58
Menade inte det i slutet, hade så jävla tråkigt!

Medvarande:
Frida
Pappas nysljud.


Har tråkigt

Måste man ha tråkigt varje dag?!;o


Ringa kompis :D

Vill ringa vänner, men alla svarar inte. Aja, får ringa runt :)


Tack.♥

Båda jag och Frida har typ haft bloggpaus, men ändå har vi runt 10-15 besökare. Tack så jättemycket.:) Jag orkar faktiskt mer om vi har mycket besökare, och förlåt att jag inte heller har bloggat så värst mycket. Förlåter ni mig? Klart ni gör. Men jag är sjuk, och det är jättetråkigt att vara det. O.o. Snart ska jag och pappa sätta oss ute på bänken och vila lite, imorgon vet jag inte hur jag ska göra med skolan, kanske ska vara hemma. Men vet inte riktigt. Haha, Och jag mår inte toppenbra, så jag tror att jag ska vara hemma, men det vet man ju inte. Pussochkram. ^^

Älskar bilden så in i helvetes mycket!♥


Videoinlägg♥


Jag säger inte ''Mathias'' Jag säger ''Elias'' ;p


vill ha den !

Den e så söt! jag vill ha den nu på en gång!

PROBLEM

Går inte att ladda över bilderna gör det på en annan dator puss!


FÖRLÅT LÄÄÄÄÄSARE!!!

Hejsan på dejsan!
Förlåt om jag inte skrivit på aslänge, har inte villat blogga. Hade en liten bloggpaus. Igår badade jag med mina kompisar, tog lite kort & så. på tisdag har vi medeltids prov, jävla prov! skoja, men asso jag har inte övat ngntg. Idag ska jag egentligen vara med linn, men jag har idrott som elevens val det är på fredagar, och linn har syslöjd. Så jag väntar in henne. Jag har väntat snart i 11 minuter. Hennes elevens val slutar 15:10. aja, här får ni bilderna i nästa inlägg! puss :)


Kommit hem!

Kom precis hem från fotbollsträningen!Det gick jättebra&Det var kuuul. Först hade vi lite träning, som alltid. Sen spelade vi match. Gröna mot röda. Jag var först mitt, och då gjorde jag mål. ''tunnel'' Och sen böt vi posetioner på alla, då fick jag vara top, och jag var nära på att göra mål..IGEN. Men bollen kom för långt ut åt sidan, så det gick åt skogen. xD.Sen var det straff för dem röda, och då gjorde de mål, men sen gjorde dem gröna mål igen. Och de blev 2-1 till de gröna, så vi vann. Sen skjutsade Linnea's och Ida's pappa hem mig.

Och nu äter jag frukttalrik.
Äpple
apelsin
Melon
.
yummi.


Lääängtar.

Saknar dig, rora. Så in i helvete's mkt.§§§§§ Vi har inte varit på länge, men i helgen då jävlar.<3


Aurora paxad i helgen.§

Jag och Aurora ska vara i helgen, vi kommer ha det bäst och bääääääst.:)<3 Jag älskar henne, över hela mitt hjärta.♥ Hon är underbar. Haha. Hon kanske ska sova hos mig, har inte frågat.Men det tänker vi inte på nu,haha.Så kom inte och fråga om du får var med oss, för det vår ingen. naanananna. Puss.

hothothot.


Dags att stänga och dra.

Ska dra till skolan nu.Mamma har åkte till jobbet vid halv och är snart framme. Haha, intressant. Men Sandra sitter vid den andra datorn och borstar tänderna, och jag snaaaaaaackar med en tjej på msn&Så är jag inne på gosupermodel. Jag har gjort en ny modell '' Pappaslillaflicka '' Heter den, och den är reklammodell. ;) Men nu ska jag göra det sista, som att borsta håret&Borsta tänderna m.m. Pussochkram.

How Cute?! D r e e e e e e e e e e v .


Förlåt oss.

Förlåt mig, framförallt. Att jag inte har bloggat så mycket!Men jag hade väl inget att blogga om.Tån gör fortfarande bajsont, men jag vet inte vbarför. För det har blivit mindre rött. Haha, snart ska jag till skolan. OCH KOLLA KLOCKSLAGET.

Update: Frida vill nog oxå säga förlåt. :)
/ Bella.


Godmorgon.

Jag vaknade för en stund sedan, superont i tån!FORTFARANDE! Varför kan det inte bara sluta? Kan knappt böja det,kan knappt gå.Vill bara vara hemma, och sova bort det onda.Förstår ni? Nejsh. Jag dricker iaf o'boy och äter en maaaaacka. Igår gör det ondare än igår och i förrgår. För.. Jag vet inte. Men ajg får väl stå ut med det. :( haha. Men nu måste jag gå och fixa resten, blir inlägg efter skolan. Puss. / IsabelLidandeJohansson.§

En bild som jag tog för någon vecka sedan..?

Jag är ett ego. c:


Baaaaaaaaad.

Träningen var jättekul&Det gick superbra. Jag har ätit pommesfrittes och hamburgare.Nu ska jag bada. :) Min tå har blivit mycket dåligare.:( Jag har superont nu, skit.blä.bajs.kiss. Hata. Men jag ska typ bada nu, och sen får vi se om jag hinner att blogga efter det. Men jag tror inte det. Menn har jag tur, så får ni se ett inlägg från mig,haha. Pusshej.






OMG, SÄTT PÅ MTV NU! Smälter..♥


har målat naglarna!


Har målat naglarna det blev jättefint tycker jag!


älskarej §

FridaPiiidaGrundström ♥ AlexandraPandaOskarsson = Äkta syskon förevigt! :D <3

Älskarej mest älskl !§§§§§


HAHAHAHAHA!!!


have not nice?;o

messade med alexandra i några minuter sen sluta hon?:o hon är liksom inte så social. Skoja, men asso. Alla dissar mig med ring & sms. Snälla svara på smsen & dom som jag ringer! har as tråkigt!


Älskar dena låt näst bäst !



Justin bieber - Never let you go


Jag älskar dena låt mest !



Sean kingston ft. Justin bieber - eenie meenie


Önska mig lycka till?! :)

ska på fotbollsträning, men önska mig lycka till iaf!Träningen är i 2 timmar. Haha. :) Vi KANSKE ses efter det. Jag har ätit 2 glassar och nu är jag inte hungrig. Haha, hejdåååååå.

Vinnaren av gissa artisrsten!!!!!!

Den som vann va...... EEEELLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Du får en fett LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNKLING!!!!!:D


not tomtits :'(

Det är för dyrt att åka till tomtits, så vi stannar hemma! För pappa hade bara ngt med 2000kr. Det ska räka i 10 dagar. Vi kanske ska till fyreshåv eller sydpoolen. Vill ha helst ngn kompis med :). kanske det blir det:) puss!


Trebilder&Hejdå


FridaKnäppastGrundström '

FridaVattenPistolGrundström '

FridaSysterGrundström '

Ska dra nu till Tomtits, var 4 år sen jag var där! hejdå! §


aj..

Jag har stukat min stortå igår, jag snubblade och vred ner tån. Det var på gräsmattan hos kusinerna. Har Så jäääävla ont. Förlåt mamma, mem klaga inte. :D Haha, nejmen. jag har superont.. Jag får nog ta det jätteförstiktigt på fotbollsträningen idag.& jag har ondare Nu än igår. :(. snart ska vi äta mat. Och jag är dunderhungrig.Thoha.

Miley Cyrus - I Can't Be Tamed.


Godmorgon säger Frida!

Hejsan alla söta läsare!
Idag ska jag vara med alexandra & linn. Eller ska jag vara med Pappa & Elin, ska kanske till fyreshåv. sitter & kollar på tv med pappa. Vi tittar på ngt motorkanal. Jättekul att titta på liksom! aja, vene inte vad jag ska skriva!
Men våran statskik har VERKLIGEN gått upp! vi hade typ 53 besökare igår! Asbra läsare! puss på er! glöm inte att Gissa Artisten! puss <3


Kommit hem.

Vi har precis kommit hem från kusinerna, vi sov över där. Vi hade faktiskt jättekul! Vi spelade fotboll och kollade på tv. :) Och vi har lekt med Helge, såklart. Vi har ätit mat och frukost.Mamma och pappa sov inte över, dem åkte hem. Vi gick och la oss vid kvart över 11. Typ. Och vid 11 idag morse, så kom pappa och hämtade oss.Vi åt lite fika och sedan åkte vi hem, och nu sitter jag här. Hihi. & Förlåt för dåligt update. Men ville inte blogga hemma hos dem, ville vara social.:D

Pussheeeeeeeeej!


:D

Förlåt för dålig update,haha. Men jag och Sandra har spelat BUBBLE TROUBBLEEEE! Och Sandra vann.^^ Men nu måste jag och sandra städa upp allting osv. Vi MÅSTE. HAHAHHAHA, hajdå. Och jag kommer blogga så mycket idag, så bli inte chockade, jag ska till mina kusiner. Vem är Thyyyyyyyyy..? HAHAHAHHAHAHAHAHH.



Jag är i mitten, men svarta kläder. ^^

Skitgammla bilder. Haha..


too loppis.

Nu ska jag till täby loppis, ska vara där hela dagen. Kommer inte blogga så mycket dåe. Ses :D


Dagens Låt !



We are the world.
Låten börjar ungefär vid 1.14


Gissa artisten!

Vem är det här?:O

Han är så söt! :D
Skriv komentar om du vet!
Ett tips: höger klicka. Klicka på spara bild, sen kommer namnet :)


Älskar bloggen!

Shuehej läsare!
Förlåt om jag inte skrev så mycket igår, för internet funka inte. Dåligt uppdate förstår nie :P aja, nu chattar jag me adde & så. Idag ska jag vara på täbygallop & vara på loppis. Har skit tråkigt, ska snart bada. Kan ngn inte ringa mig eller smsa?:) ni som har mitt nr kan väll smsa eller ringa?. Jaja, har inget att skriva om mer. Så puss! :)
Rubriken betyder mycket för mig & isabel :P aja, hejdå! ♥


Sooooool.

Först vill jag bara säga en sak. ''Elsa'' Ville att jag skullel ägga in en bild på mascaran, jag gör det i nästa inlägg. Orkar inte hämta den just nu.Haha. Jag är ute och solar på balkongen med Sandra, vi har legat här ett tag och så.Så jag bloggar senare. PussHej. Haha. Btw: Jag kommer bloggar senare. (Hade inget att skriva, så jag skrev bara något. :p )

Update: Jag kan ta en bild från google ist,haha.

Mascaran.

Resultatet.
Puss på dig, elsa.


Godnatt. ;d

Ska göra andra saker nu. Pusshej.

Smiiiiink.

Seriöst, älskar mascaran jag fick av Fiiiiiisa. Den är helt jävla grym. Haha.Jag sitter här i mitt rum&Jag har sjuuuuukt tråkigt, men jag ska bara vara inne på datorn nu.Sen ska jag sova. Inte kolla på tv eller något. Endast datorn. Just nu är pappa oxå inne i mitt rum, han kollar&Lyssnar på ''Ulf Lundell'' när han sjunger och spelar gitarr eller vaddet är. Jadå, det var en gittarr!Haha, jag har faktiskt träffat Han. Var på hans konsert. Vad har hänt med stattistiken?


Ulf Lundell - Spike. (8)
Gammal han är, men han är grym. (61 år)
Bild tagen från google. 


Oavgjort. 1-1

Aaaaaaaaajdå.Det blev 1-1! Men vi kämpade jättemycket! Vi tar nästa motståndare nästa gång, det ska jag se till. Vi ska ha träning på Söndag,Tisdag&Onsdag. Sen nästa helg ska vi oxå har fotbollsmatch, kommer inte ihåg vilka vi ska möta. Men det var en typ.. kille, en pappa. som var från något annat land, när jag sparkade ut så sa han '' Jävlar, vilken lång utspark!'' Och nästa gång jag skulle sparka ut så sa han igen '' BACKA HEM! Hon är en jävel på att sparka'' HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA. Fyfan va ruuuuuuulig.

Ursäkta?!

Statistiken är inte alls lika hög som igår?! Vad hände dåra?..Vad detnågot speciellt? Haha. Men vi har iaf över 10, och det är ju bra. :) Jag äter melon just nu.Sist i inlägget ska jag säga varför jag inte har haft en bra update. vi ska snart åka till Lyckeplan och där ska vi köra match..Eller först ska vi uppvärma osv. Jag har inte haft en bra update pga. Jag har varit ute i 2 timmar, och sovit. Bara det. roligtroligt.


- Emilie, jag kom ihåg för några år sen, vi dansade och sjöng till låten. Saknar dej, kusin.<3


Gör mat till mig & linn.

Just nu gör vi mat till mig & linn, det blir makaroner & köttbullar. Vi äe fan bäst på att laga mat fan! :D aja, snart ska vi äta, ska bli jättegott! men en av köttbullarna blev brända xD aja, byebye :D

sysselsättning:

Jag har spelat habbo en stund nu, skittråkigt. Haha. Tönt jag är. :)

/ IsabelcoolasteJoooooohansson.


too liinnpliinn ;D

Ska dra till linn nu, ska blogga lite där också! byebye ♥


KLICKA PÅ INLÄGGET!

KLICKA PÅ DETTA INLÄGG! ÄLSKAREJ MEST SANNA!:d<3


Mitt schema i helgen + fredagen.

Idag ska jag vara med kompis, & kanske ska jag slagga hos kusin & Kanske och & shoppa med isabel Anders & Elin. På lördag kanske jag ska till Täbygallop loppiset, och kanske köpa ngn ting§§ På söndagska jah bara slappa och kanske vara med lilla söta alexandra & Linn. Litet schema det var, menmen. Ska äta frukost nu så byebye♥


AS FIN!!!

Tack för desginen baby! ;d. Den blev as fin. Tack sandra, due bäst & isabel med! :) snart ska jag hänka till min bästavän Linn, så byebye ♥


Headern klar - Tack!

Headern blev klar igår! Tack så jättemycket Sandra.Den blev jättefin,och jag hoppas att Frida oxå gillar den. Jag sitter här med datorn i sängen&C.J sover.Haha. jag vill inte väcka henne. Igår somnade vi inte så jättesent. Normaltid,sådär. HAHAHAHA. Men jag ska typ dra nu. Puss. Och ännu en gång, tack Sandra
Btw: Glöm inte att fråga på frågestunden.

Aw..


Avstängning.

Ska stänga av nu.Jag har väl haft en bra update idag?! Det tycker iaf jag. Haha, Puss&Kram. :)

Inför morgondagen.

Jag tänkte berätta lite om imorgon! Jag ska först gå upp,äta frukost, datorn&Lite sådant. Och jag tror att jag ska gå ut och träna fotboll,För jag ska ju ha match på kvällen.För att vara petnoga så börjar matchen halv 7.Och jag är målvakt,jag tror faktiskt att vi vinner, för de låter ganska..lätta. Men man vet ju inte. Just nu är jag med C.J. Som ni redan vet, jag gjorde ju ett videoklipp, och då fick ni se henne. :p Men vi har inte så mycket för oss,óch C.J kanske ska sova hos mig och sådär, och vi ska väl vara uppe ganska sent. :D;) Och vi kommer ha de fettflumm. Vi kommer säkert göra som alla andra gånger vi sover över.. FLUUUUUUMMA!!!!!!! Okej, jag hatar många utropstecken, men dem jag gjorde var bara ironi. :(. Det här blir väl ett medellångt inlägg, eller? Jag ör jätteglad att Sandra kommer fixa designen ikväll,hon kommer ju hem sent.Och hon lovade att göra den, även om hon var trött.Tack Sandra,älskar dej.<3 Nu ska jag och C.J hitta på något annat vi kan göra, hon har nog tröttnat på att jag bara bloggar, och hon bara får titta på, tycker synd om stackaren.Och jag är trött över att bara göra blogginlägg hela tiden, okej!Man måste ju för att inte tappa läsare, men ändå. HAHa. nu ska jag sluta babbla och dra. Puss&Kraaaaaaam.


Videoinlägg.

Jag berätta vad jag har gjort under dagen. Min kompis medverkar oxå i filmen,haha. Älskar er, läsare. 30 unika har vi just nu, och fler lär det komma. Och 103 klick. Skitmycket juuuuuuuuuuu. Haha, kramkram.
Btw: Titta&Njut av vår roliga video, jag sak fråga Frida om honn och jag kan fixa ett YouTube Account tillsammans, och ladda och lägga upp videoinlägg osv. Haha. :):D<3 Efter detta inlägg kommer ett medellångt inlägg. ;)

DET FUNKAR INTE ATT LADDA UPP VIDEOINLÄGGET! :s
Update:  - Det funkar nu.


/ IIIIIIIIiisabel


Videoinlägg♥


Hehe :P
Ska stänga ner nu, pappa ropar. Sandra, gör klart header idag. Hoppas den blir fin! :d


Så söt!


Hitta den här bilden på glitterfy.com. Så söt!


FRÅÅGGEEESSSTTUUUNND!!!



Fråga vad du vill, Fast tar bort duma frågor!
Lycka till! :)


Träffade kompisar.

Idag när jag var vid gribbylunds centrum så träffade jag Melina, Daniel, Anton, Jonte & Daniell. Sen stack Daniel, Melina & Anton, så det var bara jag & Daniel & Jonte kvar, Sen träffade jag Jakob, ciderjohan & Johannes, prata inte äns med dom. Dom var så tråkiga. För jag känner inte dom så mycket, Jag känner mest ciderjohan. Sen blev det fajit mellan Jonte & Daniell, Sen skrek Johannes "Faajiit!" Jag börja asgarva. Sen messade jag med sötnosen Alexandra. Då skrev jag: Vad gör du? <3. Då skrev hon: Jag snackar med adam i våran klass på msn. Då skrev jag: Okej<3 då skrev hon:Jepp, han är as knäpp jag har bilder på när vi snarkar Oh jag bah: Mysigt? ;). Jag börja as garva jag sa det till Jonte, han börja också asgarva. Haha, långt inlägg! aja, skriver mer sen, puss! :)


Bra, nu funkar det!

Nu funkar det! är kommer bilderna.

Mina fötter(Y)

Ankorna anfaller min cykel xP

En anka (A)

Sjön.

Jah :)

Nu ska jag äta, bloggar mer sen. Puss ☻


Tillbaka.

Nu är jag tillbaka från ängsan, kl är ca 20:00. Snart ska jag ladda ner bilderna :D så puss! :)
dålig uppdatering, tar bilderna lite senare puss! :)
/ Frida


Ska till ängsan.

Ska till ängsan & tillbaka & köpa glass med far & kära syster, ily.
Lite bilder kommer sen.

FridaFinastGrundström ♥ SannaFinastUlvhag.


ska dra. Ceees.

Rubriken är epicfail. Men jag ska typ dra iväg med farsan och köpa lite gott till kvällen. :)<3 Och sen ska jah bomba i mig med massa onyttiga saker.Okej, kanske inte riktigt. Men w/e. Jag har blivit kär i vissa låtar nu. :I ähaha, men jag ska dra nu. Ses inte senare, jävla snorungar. :D Förålt, drev. Men vi ses sen.

Tagen av min kamera.©
Jag vill oxå säga att jag är riktigt stolt över både mig och Frida, vi uppdaterar även om vi inte har supermånga besökare. Seriöst. Tack Frida, Du gör så att jag vill blogga. Du är bäst. (a) Men nu ska jag verkligen dra.Ska fråga C.J om hon oxå vill hänka till konsum. Kyss&Kram.
/ Bellsibub.


En mus ?


Knaaaaaaaaark.



Jason Derulo's - In my Head& Watcha say.
/ IsabelfiiiinasteJohansson. :)


Video.



Tagen av: Kusin.
Jag ramlar as knäppt !xd


Vilken video e roligast?

 
Den här?                              Eller                          Den här?


Hitta den här på youtube.com

 
?


Sanna ♥ Frida?

Sanna hur ska jag förklara hur mycket jag älskareeej!
Vi har bara kännt varandra i 10 månader snart!
Vi är bästavänner föralltid, vi har ett specielt tecken!
Alla andra är bara skit tänkt så, jag älskar dig! <3
Randigt♥Randigt = Föreeeeviiiiiggtt ! ;d <3
Du betyder skit mycket för mig gummzzzzz.
Vi sitter bredvid varandra, så himla bra!
Jag älskar dig förevigt! :) <3


Right? ♥
Här är en låt till dig älskl §


Tjalalala.

Vad gör ni?Söta bloggläsare.Själv har jag kastat ut nästan alla mina kulor till 2 tjejer och 1 kille här utanför. Det är som galna. Men nu har jag nästan inga kulor alls. Ajdå, hoppas mamma och pappa inte blir för arga nu. Haha, men det tror jag inte. Nu kom pappa hem, han blev inte arg. Haha. Kraaaaam.

Sorry again !

Hejsan bloggläsare!
Förlåt om jag inte bloggat på hela dagen dålig uppdatering vettu ;( inte kul! har hållt på snart i 3 timmar & nu funkar det äntligen! idag har jag bara varit med Alvin & Whilmer. Vi har hopppat stuttsmatta, & Spelat Star Wors as kul! Tack sandra för desginen, men du kanske ska fixa den lite idag! aja, har inte så mer att säga! puss! :D
 
/ FridaFinastGrundström'


Dagens låt&Roliga bild.



Miley Cyrus - When I Look At You.


Yeah, great.

Just nu har vi en tillfällig design.Sandra ska ju fixa bättre imorgon.(Över kl 12). Sandra försökte fixa en snygg design nu. Vi hade texten '' Isabel&Frida'' Men det blev något knas med den, så Sandra tog bort skiten, och nu har vi den här, den är väl inte jätteful?Helt okej..? Eller? Aja.Jag ska snart gå och äta frukost.Är ganska hungrig. Och jag har tråkigt. Så smsa eller ring 0762590*** Gissa de 3 siffrorna själva.Lycka till.:)§. Jag ligger just nu i min säng och har tråååååååkigt. Som jag har sagt en gång. Men ska dra nu,haha. Hejdå.
/ Finafinabella.

HAHAHAHAHAH. Försökte fixa en bild till designen igår natt. Men det gick inte.


Redan uppe :)

Jaow.Jag gick upp för en stund sedan, orkade inte sova.Fick iallafall sova i 6 timmar.Men jagh är faktsikt pigg.Igår la jag mig vid.. tjaaaa, 2? Kommer inte riktigt ihåg exakt. Sandra har min dator bredvid mig, och jag har familjens bredvid henne. Så vi sitter altså bredvid varandra!^^Sandra loooooovar att fixa klart headern i kväll. Eller efter 12 på natten..För Sandra skas vara på grönalund. Åh. Avundsjuk! Thahahahha.

Jag&Emily. Innan klassdiscot.

Förlåt.

Förlåt att jag inte har bloggat så mycket, men jag har typ inte haft tid. Jag var på fotbollsträning för några timmar sedan. :) Det gick jättebra och det var jättekul, just nu är jag hemma hos min granne. ;) Vi är inne på msn och vi bloggar. Min grannes blogg heter blondinbellazblogg.blogg.se. Det är.. toppen. :D Men nu ska jag låta skitungen ha datorn en stund, puuuuuuuss.!


Dagens roliga bild.


Hahahahahha, grarvar som fan assow! skoja, men hejdå. Pappa roppar!


Dricker läsk!

Just nu dricker jag sockerdricka, det är jättegott! håller på att fråga vad linns blogg heter :d aja, pallar inte blogga mer idag, ska snart stänga ner om 2 minuter så puss !




Skoja!

Han ska inte slagga hos mig, han bor bredvid sverige, asso gotland! hoppas du mår bra! älskareeej mest bebo §§


Samuel!

Samuel ska slagga hos mig! bebis, kom till mig! :)


Läs våran blogg oftare nästa gång!!

Hallå!!!!!!!??????? Våran statisk (stavning) Har gott ner! bajsa på er, för några dagar sen hade vi typ 23 besökare. Nu har vi 2-13 besökare, Ni måste besöka våran blogg oftare, annars måste vi ta bort bloggen, bestäm hur ni vill göra!


BÄÄÄÄÄÄÄST! ")


Helt sant! HELT SANT!!


Test

Namn: Frida Maria Karolina Grundström
Familj: Har en mamma och en pappa och en storasyster.
Husdjur: Hamster, Molly!
Bor: I täby.

Klass: 4a som äger !


Bästa vän: Alexandra, Melina och Linn.

Sämsta vän: Kan inte säga det, för taskigt.
Komisar du brukar vara med: Alexandra, linn, melina & ellen.

Favorit färg: Rosa & Lila

Favorit tidning: Julia & Kp.
Favorit centrum: Sollna & Täby.

Favoirit djur: Katt, Hamster, Kanin & Hund.

Tagen av: www.knazig.blogg.se


Har tråkigt!

Jag spelar mario med mig själv, kan någon inte ringa mig just nu! alla e upptagna! Linn och Alexandra e på grönan, Therese bor för långt bort. Filippa är i uppsala, sanna är hemma, pallar inte vara med henne! Kan inte mina kompisar ringa ? har as tråkigt, ngn som vill sova över? :) skriv komentar :) den som har mitt nr kan väll sms eller ring, min nr e 073*******. Du för gissa vilka alla andra siffrona. Puss! hoppas ngn ringer snart!

smsar med ngn för typ 2 timmar sen.

FAAAAAAAAAIIIL!


Dagens Låt !


 Taylor Swift - You belong with me


Förlåt Förlåt!!

Förlåt om jag har skrivit på hela dagen, för jag har varit hemma hos Filippa en halv timme och sen har jag varit hos barnläkaren och kollat mitt blodtryg & hjärtpuls. I skolan idag har vi haft tipspromenad, vi tog lite kort. Som jag ska ladda upp på bloggen. Har inte så mer att säga, nu får ni bilderna från idag!

As fin bild på mina tjejer :)

Melina :D

Är det farligt? :p

Solen, Stolt fotograf ;o §

Det ska vara ''Vilka'' först i menningen, man ser inte så bra då! :p

Ett fågelägg som vi hittade i skogen, det var tomt! :o

Fin bild på en vitsippa.

Linn som tog kortet! :)

Jag ! :)

Melina ramla nästan! xd

Snyggt melina ! xD

Jättebra bild, men för mörk.

Vilka magneter är det? :)

Aja, bilr inte mer bilder :)
Bilr ett videoklipp ist :)

Hihi, dom mena inte att jag var ful! :p
Bara till melina: Förlåt om jag la upp på youtube.com, visste hur du mena men älskareeej mest ändå :D <3


Oh, herregud!


Jag känner henne MYCKET mer än dig, att du vet att hon är en wnb fjortis, det kan jag förstå. Men hon borde ta första steget och säga att hon är det till mig. Och HAHA. på dig.

Dagens Låt !


Basshunther - Speed Up


Förlåt frida..

Jag var lite sur på dig, att du hade tagit en liten bloggpaus.Men jag var sur på typ.. Familjen och det gick över dig. Haha. Älskar dej. Kom nyss hem från skolan, vi hade idrott som sista ämne. Vi var i 2 grupper. Det fanns att välja på 60 meter&Kast med liten boll. Haha. Jag vann över alla jag tävlade mot. ^^
/ Isabeeeeeeeeeeel.

Ego.x)


Ny desginad!


Http://katttokig.blogg.se


Design på gång!

Hejhej!
Nu är bloggpausen slut, det bliev en liten bloggpaus. Jaja, nue är jag här iaf! viär lediga på torsdag & fredag. Jag kanske ska sova över hos isabel, Vi har temavecka de här tre dagar. Vi har haft jättekul! jaja, nu ska jag göra en header till min älskl alexandra ! :D ses sen, skriver mer när vi har gjort desginen. Puss! :D
/ Frida' §


Daniell.


1. Daniell, alla kanske inte vet att hon är wnb fjortis, te.x jag HENNS KUSIN visste inte ens det. Så varför ''halloar'' du för?! :s
3. Ja, visst varen? :D

HAHHAA. Somsagt har Frida tagit en liten bloggpaus nu, men jag ska iaf försöka blogga då&då. Några inlägg om dagen ochså. Just nu har jag nyss gjort en inlägg på Finabella.blogg.se. Besök&Komentera den oxå. Puss.
/ Isabel.

Jag älskar .. dig.




Älskar dig mest älskl! ;d <33 Vad som än händer!

Bloggpaus för frida!

Nu är det liten bloggpaus för lilla frida! bloggar efter några dagar ses sen ! :D

Blir ett inlägg, iaf.


• Jag ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR att städa, mitt i natten ( Klockan 10-11.
• Jag kollar alltid på töntiga program.
• När jag var liten kastade jag en sten på en ko.
• När jag var liten tuggade jag sönder en julgranskula.. Så pappa fick plocka glas ur munnen på mig.
• När jag är orolig/Stressad/Upphetsad så blir jag bajsnödig.


Drar till ellen nu.

nu drar jag till ellen, vi kommer ha det bäst! ses :D


!


Haha, en gång till! vi är så smarta för vi skriver så mycket! :)


Ska till ellen sen.

Ska till ellen snart eller lite senare idag. Vi håller på att diskutera det. Isabel har dataförbud så jag skriver bara typ 10 inlägg idag. Tittar på mtv programet heter: teen mom Check up with dr. drew. Den är asbra! aja, skriver mer sen. puss.
/ Frida


;o



1. Jag tittar på barnkanalen ofta.
2. Jag är en datanörd.
3. Gör av med 300kr på en vecka på mobilen.
4. Jag har ont i kroppen nästan hela tiden.
5. Jag är en wnb fjortis.
/ Frida' §


Dagens låt!



Usher - OMG.


Dagens roliga bild!


Haha, polis färger & det står tjuv! hahahahahahahhahaaha :O


Godmorgon säger Frida!

Shuebre!;D
Har ni sovit gott?, det har jag. Håller på snackar med den där Samuel. Han är söt & player samtidigt :P. Jag håller på att pilla på min mobil & smsar lite :). Aja, har ingenting att skriva om. Skriver mer när jag har kommit på det :P. Shuebre! ;)
/ Fridafinastgrundström'


Tjatjaaaaa.

Och rubriken betyder..? Men iaf, jag kommer inte blogga inte typ, vi har dataförbud idag, eftersom vi satt så länge vi datorn igår.:( och jag syftar på Sandra och mig, haha. Men jag vaknade nyss, klockan 8.00 prick. Igår somnade vi vid halv ..? kvart över 12 kanske, eller vi gick ungefär och la oss då. Puss. Btw: Igår hade vi 13 unila besökare. Tack till er alla, älskar er. ♥ Men Sandra kommer kanske få göra klart headern idag.. / Isabäl.


Ingen design idag.

för att dagens video '' var sååååå mycket viktigare.'' Men fuckk you Saaaaaaandra. Skoja, men jag ska väcka dig tidigt imorgon (Idag, klockan är över 12 ) för att du ska göra klart den. ;) Men iaf.. hm, Sandra ska fixa med bloggen mycket imorgon. Hon ska fixa:
Göra klart header/Design.
Sätta in en Ipod med massa låtar.
Fixa någon krumelur
.Vet inte riktigt vad det heter.
Men jag bloggar imorgon bitti, när jag går upp. Loooooovar.
/ Isabel♥Justin.


Åhnej!

Justin Bieber har kommit till ''mälbråttet'' eller vad man ska säga. ): Seriöst. Han sjunger lite.. mörkare, och han är dåligare på att ta alla toner, jävla skit. Han som var så bra, fine! Han är fortfarande superbra, men ändå. Men alla killar kommer in i målbråttet. Men det är så jäkla synd om Justin Bieber, han ser både stressad&osäker numera. Så jävla diss att killar som sjunger får mörkare röst. :'(. Justin Bieber.§§§§§§§§§§ Men du är ändå lika älskad av både mig&Frida.


:'(((((((((((((((
/ fiiinasteIiiiiiiisabel.'


ska dra!

Nu måste jag dra, ska gå & titta på tv. jag bloggar mer imorgon. Isabel kanske bloggar lite också. Men nu ska jag dra. Ses imorgon ! :D
/ FridaFinastGrundström'


YEEES!!



Haha. Där ser ni! vi är smarta som skriver så mycket! :P
/Frida'


så söt.


Titta vad fint. Frida ♥ Isabel :D
/Frida' §


shashasha!

Isabel häe.Haha, Frida verka bli superglad när Sandra höll på med headern. Men jag är faktsikt oxå jätteglad+jättestolt. att min syster kan göra så coola headrar. Och hon ska fixa en ''Ipod'' på vår blogg, och det ska vara bl.a massor av Justin Bieber låtar. och kanske några av KeSha.Typ. eller det är de artisterna jag vill ha i första hand isf. Puss&Kram! Headern är väl ganska snart klar.Jag kollar just nu på ''Fullt hus'' som Sandra hyrde igår kväll.. / Isabel

På mig, nyss.

Frida, i eftermiddags!

Tiiiepp shitshnygg.<3HAHAA

Mina ögon.


Justin Bieber - Favorite Girl.(8)


Dagens låt!



Black Eyed - Peas Rock Your Body

/ Frida


Hemma.

Shuehej :)
Jag kom just hem från isabel & sandra. Jag blev jätte glad när jag såg att isabel skrev: Sandra håller på med en ny header. Tack kusiiin. Due fan bäst! :) Nu ringde Isabel, att jag ska skicka en blid till sandra via msn. Det gör jag snart. Aja, bloggar mer sen. shashasha! :P
/ Frida



Videoinlägg xD♥


Sandra..

Sandra håller på med en ny design/Header. Den kommer väl att sitta fint?!Nu blir du väl glad Frida?! :)<3 Kolla min blogg btw: KLICK.. Nu ska Sandra få fortsätta med sitt. Kraaaaaaaam&Pussssssss!.  

HAHAHAHHA.ASSGAMMAL.


Nu ska jag dra.

Nu ska jag dra hem från isabel & Sandra. Vi har haft jättekul! Bloggar när jag har kommit hem! puss!
/ Frida :D


Dagens roliga bild!


Haha, kolla ballen XD
/ Frida

Isabel Häääär.

Haha, tjobre. Det är typ mitt förstas inlägg. Jag och Frida gjorde denhär bloggen för att vi har jävligt tråkigt, men jag bryr mig inte. En störd kille på msn är irriterande, han är 98:a. g333333333333333k han är. :) Han är ful, haha, inte för att jasg har sett han, men w/e. Han tror inte på mig att halva klassen av killarna är kära i mig, fyfan vah omoget!.¨/ isabel :D

Första inlägget bebo §§§


Hejsan! ;)

Detta är Isabel&Frida. Vi har skapat den här bloggen tsm. Vi kommer ha lite blider & så. Det kommer bli jättekul att blogga tsm med min söta kusin :). Nu sitter Issa & spelar på mitt nintendo, & jag bloggar å inne på msn. aja, vene vad jag ska skriva.
kyss
/ Frida :)

RSS 2.0